Přihlášení
na edookit:


Konzultační třídní schůzky
se v Sadově konají v úterý 16. 4. od 15:30 do 17:30
a v Otovicích ve čtvrtek 18. 4. od 15:30 do 17:30.

Archiv aktualit

Hájek
Publikováno: 3.února 2024

I letošní měsíc leden směřoval k velmi napjatě očekávané akci a to k zimní škole v přírodě, na kterou naše mateřská škola vyjíždí zásadně v zimě, aby si děti užily alespoň několik dní zimních radovánek na sněhu. Letošní rok byla účast opravdu veliká a školandové radovánky si užily skoro všechny děti z mateřské školy v Hájku. Pouze ti nejmenší s námi nenocovali, ale dojížděli za námi každý den, aby o nic důležitého nepřišli. Odloučení od domovů zvládli všichni výborně!

Tradičně jsme měli zázemí v hotelu Berghof na Novém Městě, kde se o nás po celou dobu pěkně staral celý personál. I počasí nám vyšlo a dešťové kapky se ukázaly jen na chvilku a to až poslední den.

Kouzlem se děti přenesly do Ledového království, kde se setkaly s princeznou Elzou, Annu, sněhulákem Olafem i sobem Svenem. Princezna Elza měla pro děti připravené různé úkoly a činnosti, které jí měly pomoci zlomit její mrazivé prokletí. To se podařilo! V pátek, po návratu ze školy v přírodě, za námi dorazili do mateřské školy kamarádi z Ledového království dětem poděkovat za pomoc a předat jim diplomy a malou sladkou odměnu.

Děti i paní učitelky si zimní školandu opravdu užily a už vymýšlí nové nápady na příští rok.


© 2024 Základní škola a mateřská škola Regionu Karlovarský venkov