Přihlášení
na edookit:


Konzultační třídní schůzky
se v Sadově konají v úterý 16. 4. od 15:30 do 17:30
a v Otovicích ve čtvrtek 18. 4. od 15:30 do 17:30.

Archiv aktualit

Hájek
Publikováno: 13.listopadu 2022

První plánovanou akcí, umožňující prostor pro rozvinutí komunikace a utužení vztahu školy s rodiči MŠ Hájek, byly ve středu 26.10.2022 Halloweenské dílničky. Počasí přálo, a tak se zábavné tvoření konalo na školní zahradě plné dýní, které děti během dopolední vzdělávací činnosti vydlabaly a jejichž světélko atmosféru krásně doplňovalo. 

Přestože byl začátek akce stanoven na 15,30 hodin, první rodiče se na školní zahradě začali shlukovat již krátce po třetí hodině. Připraveny byly stolečky s materiálem potřebným na tvoření výrobků s halloweenskou tématikou, něco zvládly děti samotné, někde bylo zapotřebí spolupráce se starším sourozencem či některým dospělým.

O pitný režim bylo postaráno ze strany školky, ale o něco k zakousnutí ze strany rodičů také nebyla nouze.  "Rautový" stůl se prohýbal pod stylovými sladkými i slanými pochutinami, ovocem i zeleninou.

U dětí však měla asi největší úspěch připravená strašidelná stezka. Jelikož se jednalo o stezku v areálu MŠ, mohly si ji projít odvážné děti samy nebo i s dospělými. A komu při jejím procházení vyhládlo, využil příležitosti pochutnat si na špekáčku opečeném na školkou zajištěném ohništi.

Celé odpoledne se neslo v poklidné atmosféře a všichni účastníci odcházeli spokojení.


© 2024 Základní škola a mateřská škola Regionu Karlovarský venkov